verantwoording

VERANTWOORDING

Op deze website staat het resultaat van jarenlang speurwerk naar de voorouders en nazaten van de familie Meijnhardt/Mijnhardt/Mijnhart.

Hopelijk kan de website regelmatig ververst worden door nieuwe ontdekkingen.

Reacties in de vorm van aanvullingen, verhalen, correcties en vragen zijn uiteraard welkom.

Deze website kent besloten gedeeltes. Hierin staan de gegevens van de bij ons nog bekende levende nazaten (living spouse). De toegangscode is bij ons verkrijgbaar. Door het aanvragen van die toegangscode verklaart u dat u de gegevens van het besloten gedeelte niet openbaar zult maken.

In principe stellen wij de code alleen beschikbaar aan nazaten in de brede zin des woords.

De vraag is altijd: “Waar houd je op?”

Bij een aantal “zijtakken” streven we niet naar volledigheid en zult u vaak geen uitgebreide genealogie vinden, maar zal verwezen worden naar eventueel bestaande websites van die familie.

In veel gevallen zal voor u de link naar de familie Meijnhardt niet duidelijk zijn, maar zit die in de nog levende personen.

November 2019

Theo Somsen

Pieter Vlaanderen

Foto startpagina: vlnr. Maria Johanna Meijnhardt, Theodorus Meijnhardt, Johanna Geertruida Meijnhardt, Theo Ariaan Meijnhardt, Dirk Frederik Meijnhardt, Klaasje Sijberden (2de echtgenote), Wilhelmina Geertruida Meijnhardt en Frederik Dirk Meijnhardt.

Deze foto is ook te vinden in het boek “Als een adelaar zijn vleugels … (geschiedenis van de Gereformeerde Kerk van Arnhem) “ door drs. H.C. Endedijk p.107.